KaraktärAndoa från Valrhona är en klassisk mjölkchoklad med karamelliga toner och mjölk. Mild och mjuk som passar utmärkt att använda till praliner, ganache, mousse, glass, dekoration och topping m.m.
Vikt250 gram
Kakaohalt39%
Styrka 1-63
Bönor
UrsprungPeru
ProduktionslandFrankrike
IngredienserRörsocker, kakaosmör, *helmjölkspulver, kakaobönor från Peru*. Emulgeringsmeddel: *solroslecitin. Kan innehålla: *nötter, *soja Produkt från ekologiskt jordbruk certifierad av FR-BIO-01. Rörsocker, kakaosmör, kakaobönor är Fairtrade-certifierad, därmed handlad, konrollerad och kommer från Fairtradeproducenter, totoalt 73,7%
Glutenfri
Laktosfri
Nötfri
Vegansk
Allergi-informationKan innehålla spår av nötter och soja
ÖvrigtRättvisemärkt mjölkchoklad couvertyr från ekologisk odling (minst 39% kakao, kakaosmör)